31 Temmuz 2014 Perşembe

Zaman Makinesi 1973

          Zamanda yolculuk yabancı sinema da sık sık işlenen bir tema, sevdiğim de bir konu :) Bakalım biz nasıl yapmışız böyle bir filmi diye merak edip izledim Zaman Makinesi 1973' ü. Oldukça da keyifli bir film olmuş. Geçmişe ve günümüze yapılan ufak ufak göndermeler, ince ve hoş detaylar var :) 
          2013' ten 1973' e gidince bunu pek yadırgamaması, hemen adapte olması ve arabanın nasıl bir özelliği var ki zamanda yolculuk yapabiliyor, araba aslında bir zaman makinesi mi, kim tasarladı, o özelliği nasıl kazandı vb. soru işaretleri tabi, bu sorulara ufak açıklamalar getirilse olurmuş. Ama böyle bir filmde mantık aramıyorsunuz zaten. 
          70' li yıllara keyifli bir bakış kısacası. O dönemin kültürü, yaşam tarzı, hayat hikayelerine bir gezinti yapmak, hoşça vakit geçirmek için izlenebilir, çok şey beklemeden :)





14 Mart 2014
2014 - Türkiye
Komedi
108 Dak.
Mustafa Sirmen

Film Özeti

Kenan Ergen’in yazdığı yönetmenliğini Yeşilçam'ın usta ismi Aram Gülyüz'ün yaptığı “Zaman Makinesi 1973” 14 Mart’ta gösterime girecek. Başrollerinde başarılı komedi oyuncusu Gürgen Öz ve güzel oyuncu Seda Bakan’ın oynadığı film bir anda kendisini 1973’te bulan Tolga’nın başından geçen olayları ele alıyor. Sinemaseverler filmde 70’li yıllardaki İstanbul ve o dönem yaşayan insanların keyifli hayat hikayelerine tanıklık edecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Teşekkürler :)